2013. május 22., szerda

moletti George nőcis,trendi rövidnadrág ÚJ - 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft


SZUPER, NŐCIS RÖVIDNADRÁG - MOST AKÁR 1 FORINTÉRT A
TIÉD LEHET: )
Ha van egy kis időd, kérlek nézd meg a többi aukciómat is, érdemes, mert pakolom a ruhásszekrényeinket: sok szép, trendi, divatos felnőtt és gyerek ruhát töltök fel, ahogy az időm engedi folyamatosan: )
 
Az aukcióim között sok szép – általam kifogyott - moletti tunikát, rugalmas felsőt, nyári nadrágot találsz, érdemes szétnézni nálam: )
 
Kérlek vedd figyelembe, hogy az aukció csak a fekete színű George rövidnacira és a saját anyagából lévő, hozzátartozó vászonövre vonatkozik, a képeken látható egyéb ruha, cipő, kiegészítő ( a ciklámen színű öv sem) NEM az aukció része, csak dekoráció!: )))
 
Az aukció tárgya ez a vadiúj, George márkájú, szupercsini, trendi kis nyári vászon rövidnaci, a hozzátartozó fekete vászon övvel.
Színe fekete, anyaga 100 % pamutvászon.
Címke szerint a mérete uk16/eur44es, a centiket kell figyelni.
Külső hossza: 37 cm, belső hossza: 9 cm, derék: 2 x 47 cm, csípő: 2 x 56 cm, comb: 2 x 35, 5 cm, ülep elöl: 28, 5 cm, ülep hátul: 37 cm, szárbőség az aljánál: 2 x 36 cm.
Új, címkés.
Postaköltsége ajánlottan 485 ft.
 
Kérlek vedd figyelembe, hogy az aukció csak a fekete színű George rövidnacira és a saját anyagából lévő, hozzátartozó vászonövre vonatkozik, a képeken látható egyéb ruha, cipő, kiegészítő ( a ciklámen színű öv sem) NEM az aukció része, csak dekoráció!: )))
 
Kérlek, hogy mielőtt licitálsz, feltétlenül olvasd el az alábbiakat! Köszönöm: )
A termékekről:
Az aukcióimon a saját és a gyermekeim által kinőtt, kihízott, megunt ruhákat árulom. A rucik többsége hibátlan, használt de újszerű darab, ha mégis találok bármit rajtuk, úgy azt az aukcióban jelzem.
Kérlek mindig vedd figyelembe, hogy a ruhák színe árnyalatban eltérhet (tekintettel a fénykép elkészültekor fennálló fényviszonyokra, illetve a monitorok egyéni színfelbontására).
Fizetési és szállítási feltételek:
A licitált áruk súlyának függvényében alakul a postaköltség, soha nem számolok fel csomagolási költséget.
A személyes átadást sajnos EGYÁLTALÁN nem tudom megoldani. Sima levélként és utánvéttel egyáltalán nem postázok, köszönöm a megértésed. A terméket az utalás számlámra érkezését követő 1-2 munkanapon belül postázom.
Egyebek:
Minden kérdésedre a lehető leggyorsabban próbálok válaszolni, azonban hajnaltól-estig dolgozom, napközben nem vagyok gépközelben, ezt kérlek szintén vedd figyelembe.
Cserére is van lehetőséged, a Vatera által megadott szabályoknak megfelelően, hiszen könnyen előfordulhat, hogy találunk olyan holmit az aukcióid között, ami megtetszik, vagy amire a családomnak szüksége van. Ezt azonban minden esetben előre egyeztessük: )
 
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-10 19:43
. moletti George nőcis,trendi rövidnadrág ÚJ - 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése