2013. június 4., kedd

Video digitalizáló easy cap USB 2.0 - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Ez elfog kiváló minőségű video file közvetlenül USB 2. 0 interfész nélkül hangkártya. Az új video studio film varázsló segít a kezdő felhasználók befejezni stílusos film mindössze három steps. Share befejezett projektek DVD, TAP, a webes és a mobil eszközök. Könnyen telepíthető, és a külső erő nem szükséges. Nagy sebességű renderelés és a valós idejű teljesítmény azt jelenti, kevesebb időt kell várakozással, és több időt teremt. By the way, akkor létre sok különleges hatást és clip videofájl tárolására képes, stb ...
Jellemzők:
USB 2. 0 hálózati, plug and play
A dimenzió alkalmas, hogy könnyen szállítható
LED
Szín: Fekete
Támogatja az NTSC, PAL, Videó formátum
Riasztást kiváltó helyzet: érzékelő, mozgás, video elvesztése vagy HDD hely hiánya.
Támogatja az összes formátumot: rekordot DVD + / -R/RW. DVD + /-VR. and DVD-Video.
Támogatják a fényerő, kontraszt, színárnyalat és telítettség beállítását.
Jelentkezés az Internet Konferencia / net találkozó
Rendszer követelmények: Windows2000/XP/Vista/7
Csomag lncluded:
1 x Video Adapter
1 x CD
1 x USB kábel
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszek!
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért nem tudok felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követő második munkanapon postázom a terméket Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudom visszakeresni a rendelését ill. nem tudom megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudom a terméket postázni ill. Önt sem tudom értesíteni.
Fizetés/szállítás:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta+700Ft , minden további+200 Ft/db. (ezt lehet kérni"ajánlom")
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék. Ezért felelősséget nem vállalok.
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlóm maradjon!
RENDELÉS KÜLFÖLDRŐL:
Minden vásárlásnál mint közvetítő veszek részt, garanciális javításra, cserére nem vagyok jogosult, de az ilyen igényeket nekem kell jelezni és én segítek benne természetesen.
A vételár beérkezése napján én megrendelem a terméket, 2-3 munkanap amíg feldolgozzák a rendelést és postára adják Kínában, a többi a China Post gyorsaságán múlik.
 Kellemes Vásárlást Kívánok!
 



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2013-06-23 09:54
. Video digitalizáló easy cap USB 2.0 - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése