2013. június 23., vasárnap

Lisa Jakson: Tegnap éjjel / Kívánságok 2 könyv - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

2 nagyon szép állapotban lévő könyv eladó, személyes átvétel lehetséges. ( Lurdy ház Könyves Kálmán krt. vagy metro közelében)
Tegnap éjjel
Caitlyn egy reggel arra ébred, hogy minden csupa vér körülötte... ő azonban nem emlékszik az előző éjszaka történtekre. Kiderül hogy férje - akitől jó ideje külön él -, a vagyonos családba nősült üzletember az áldozat. Mivel a jelek szerint Caitlyn jöhet csak szóba mint gyanúsított, az asszony a pszichológusához fordul. Annak helyettes kollégája, Adam Hunt segíti a vonzó és gazdag, de lelkileg súlyosan sérült fiatal özvegyet, hogy feldolgozza a történteket, s a családban bekövetkező titokzatos gyilkosságok nyomára bukkanjon. A Tegnap éjjel az amerikai kritikusok szerint is a legrejtélyesebbre komponált Lisa Jackson-mű, amely a nagy sikerű Forró szívek stílusában íródott, és a népes olvasótábor bővűlésére és elismerésére számíthat.
Kívánságok
Bibi Sullivan, egy mesésen gazdag családból származó tizenéves lány gyermeket vár egy botrányos, házasságon kívüli kapcsolatból. A család úgy dönt, örökbe adja az újszülött kisfiút azzal a feltétellel, hogy az örökbe fogadó szülők sohasem tudhatják meg, kik a gyermek igazi szülei. A fiút egy fiatal özvegy fogadja örökbe, de az időközben tizenöt éves fiúnak egyre nagyobb szüksége lennel egy apára...



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 20:36
. Lisa Jakson: Tegnap éjjel / Kívánságok 2 könyv - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése