2013. június 22., szombat

Finomítatlan BIO shea vaj 50 g - Jelenlegi ára: 690 Ft


A finomítatlan natúr shea vaj egy közepesen kemény, sárgásfehér színű növényi zsiradék, amelyet egy Közép-Afrikában élő fa terméséből nyernek ki hideg sajtolás útján. Ez azt jelenti, hogy semmilyen finomításon, vegyi kezelésen nem esik át a kapott krém, tehát 100%-ig természetes anyag, mely megtartja az értékes hatóanyagai összességét eredeti formájukban. Jellegzetes, csak a shea vajra jellemző illata van. Szobahőmérsékleten szilárd, de puha állagú, kézbe véve viszont olvad. Olvadáspontja fajtától függően 24-38 oC között van.
 A shea vaj egyre nagyobb népszerűségnek örvend, most már hazánkban is, köszönhető ez azoknak, akiknek fontos a bőrük és egyben szervezetük védelme, és felismerték, hogy a manapság divatos kozmetikumaink mennyire káros hatással lehetnek ránk (a reklámjaikban sugalltakkal ellentétben).
Persze a shea csodálatos hatásairól őket is meg kellett győzni, de szerencsére már az első alkalmazás után mindenki a saját bőrén tapasztalhatja ezeket, így mindenképpen érdemes Neked is egy próbát tenned!
A shea vaj 70%-os zsírtartalommal rendelkezik, rendkívül magas az A-, F- és az E-vitamin tartalma. Ezek miatt a tulajdonságai miatt magas fokú hidratáló, ezt alkalmazva bőrünket megóvhatjuk a kiszáradástól. Viszont ha ez már megtörtént, és esetleg még be is van repedezve, akkor is jól jön ez a kence! Hatására gyorsan regenerálódnak a szövetek, és újra élettel telítődik a bőrünk!
Nem csak szárazság esetén alkalmazható, hanem jó a sebek ápolására is. Mivel van egyfajta fertőtlenítő hatása is, ezért tökéletesen beilleszthető sebek ellátásába, akár még égési sérülések esetén is! Mindez magas E-vitamin tartalmának köszönhető, ami miatt képes megújítani a bőr sejtjeit, így bőrünk gyorsabban gyógyul és a hegek is eltűntethetők.
Előzőleg ismertetett jótékony hatását bőrbetegségek esetén is sikeresen bevethetjük:  bőrmegújító tulajdonsága miatt sikeresen alkalmazhatjuk ekcéma, pikkelysömör és egyéb súlyos bőrbetegségek tüneteinek kezelésére.
 
A magas zsírtartalmának és magas vitamintartalmának köszönheti, hogy rengeteg esetben felhasználhatjuk- az előbb említetteken felül is. Ezt a krémet alkalmazva egy olyan védőréteg alakul ki a bőrfelszínünkön, mely ellenáll a káros környezeti hatásoknak, melyek mindennapjaink során érnek minket. Különösen igaz ez manapság a nagyvárosokban, ahol rengeteg káros anyag éri a legkiterjedtebb szervünket, a bőrünket. Mivel ez állandóan érintkezik a külvilággal, ezért is kell különös figyelemmel védeni és ápolni! Ebben lesz tökéletes társunk a shea vaj!
Antioxidáns tartalma pedig kedvenc ránctalanítónkká varázsolhatja ezt a krémet!
És hogy még több indok szóljon mellette, még azt is megemlíthetjük, hogy a gyermekektől kezdve akár a férfiak is használhatják- meglepő módon ugyanis alkalmas borotválkozáshoz is!
Fontos, hogy kevéssé allergizáló hatású, ezért ajánlható gyermekek bőrápolásához vagy különösen érzékeny bőrű egyéneknek is- mindennapos használatra.
 Ami szintén nem egy utolsó szempont, hogy ezzel az egy készítménnyel sokat spórolhatunk az otthoni kozmetikánkban is! Hiszen ez mellett nem kell mindenre külön készítményt használnunk, ez a krém mindenre jó: cellulitiszre, ráncokra, száraz, berepedezett bőrre, allergiára, bőrbetegségekre- hiszen egyben hidratál, nyugtat, regenerál és gyulladáscsökkentő hatással is bír!
 Nyáron napozáskor is használhatjuk, hiszen 5-ös faktorvédelemmel rendelkezik, és ráadásul nem fényérzékeny, így tehát nyári, nappali készítményekbe is biztonsággal alkalmazhatjuk.
Sőt! Extraként még sokáig el is áll, ha hűvös, sötétebb helyen tárolod- akár 2 évig is! De biztos nem kell ilyen hosszú ideig tárolnod, hiszen mindennap használva sokkal előbb elfogy, és nem győzöl majd mindig az utánpótlásáról gondoskodni!


Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2013-06-28 11:40
. Finomítatlan BIO shea vaj 50 g - Jelenlegi ára: 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése