2013. június 22., szombat

Baleno Artic Thermo Overál XL-es - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


Nylide anyagból készült, mely maximálisan ellenáll a víznek, hidegnek és szélnek. Erős, tartós, könnyű és kényelmes, valamint könnyen tisztítható és akár mosógépben is mosható.
Jellemzői: tágas, fedett, tépőzáras oldalsó zsebek, tépőzáras, fedett zseb a mellrészen, tépőzárral állítható, cipzáras bokarész, fedett cipzáras és tépőzáras zárási lehetőség elől, kapucni a gallérban, belső zseb.
Színe: khaki zöld
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok! Nézd meg a többi aukciómat is!
Kérlek, csak akkor licitálj, ha a következőket elfogadod:
Ha megnyerted az aukciómat, minél hamarabb vedd fel velem a kapcsolatot, és a fizetést/átvételt próbáld meg 7 nap alatt rendezni. A vatera/teszvesz szabályzatában 14 nap áll rendelkezésre a vásárlás/vétel lebonyolításában. Ha ennyi idő alatt nem tudjuk nyélbe ütni a dolgot, negatív értékelés mellett újra indítom az aukciót. Ha valami ok miatt később tudsz fzetni, kérlek jelezd, tudok várni, de nem a végtelenségig! Ha bármi gondod van az áruval, (amit észre veszek, beleírom a termékleírásba és fotózom, de ha mégis elkerülte volna a figyelmem) kérlek e-mailban jelezd, és megoldjuk! Árut visszacserélni, illetve pénzt visszafizetni nem áll módomban.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-27 13:15
. Baleno Artic Thermo Overál XL-es - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése