2013. június 11., kedd

Arany és ezüst óriás fülékszer MINDEN RAKTÁRON - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Arany és ezüst óriás fülékszer
13x10cm
1 db, nem pár!
Kedvezmény:
10. 000 Ft összértékű vásárlás fölött 5%, 20. 000 Ft összértékű vásárlás fölött 5%+ingyenes házhozszállítás futárszolgálattal. A kedvezmény kizárólag a fix áras vásárlás(ok)ra vonatkozik.
Szállítási idő:
Termékeink raktáron vannak, a vételár és a szállítási költség számlánkra történő megérkezését követően 3 munkanapon belül feladjuk a csomagot.. Kivételes esetekben előfordulhat, hogy egy termék elfogyott. Ez esetben a leütést követően értesítjük Önt a termék újbóli elérhetőségének várható időpontjáról, így Ön eldöntheti, hogy meg tudja-e várni, vagy töröljük a rendelést.
Fizetés:
A leütéssel Ön szerződéses kötelezettséget vállal a termék megvásárlására. A fizetés történhet banki előreutalással, vagy rózsaszín postai utalványon. Utánvéttel sajnos nem áll módunkban szállítani. A leütést követően a terméket 7 napig tudjuk félretenni, kivételt képez ez alól, ha írásban és előre ennél hosszabb határidőben állapodunk meg. Ha hosszabb fizetési határidőt kér, kérjük, szíveskedjék ezt leütés előtt egyeztetni, utólagos kérést és reklamációt nem tudunk figyelembe venni! A 7. napon fizetési emlékeztetőt írunk. Amennyiben további 48 órán belül nem érkezik meg az utalás bankszámlánkra, az adásvételt sikertelennek nyilvánítjuk, a terméket újra meghirdetjük, és negatív visszajelzést adunk. A nem fizető vásárló a Vatera szabályai szerint nem adhat negatív visszajelzést az eladónak. Amennyiben mégis megtenné, az ügyfélszolgálathoz fordulunk, és kérjük az értékelés törlését, illetve a vásárló figyelmeztetésben való részesítését.
Szállítás:
A megvásárolt termékeket a vételár számlánkra történő megérkezését követően 3 munkanapon belül postai úton, ajánlott levélként , vagy az MPL Futárszolgálattal küldjük el Önnek. Az ajánlott levélként történő feladás díja súlytól függ, és pontos összegét az aukció tartalmazza. Vásárlónknak természetesen lehetősége van arra, hogy extra postai szolgáltatásokat (elsőbbségi, értékbiztosítás stb. ) vegyen igénybe, ám ezek többlet költsége őt terheli. Amennyiben több terméket vásárol, lehetőség van egy csomagban kézbesíteni azokat. Ez esetben a szállítási díjat is csupán egyszer kell megfizetni, és a csomag összsúlyától függ. Futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a kézbesítési díj egységes az ország területén. A díj tartalmazza a feladást követő 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomon követhetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást.
A szállítás közben eltűnt csomag:
Webáruházunk nem, ám a Magyar Posta anyagi felelősséget vállal arra az esetre, ha az ajánlott levélként feladott csomag eltűnik szállítás közben. A kerestetést a feladó indíthatja el, amennyiben a csomag a feladás napjától számítva 14 napon belül nem érkezik meg a címzetthez. A kerestetés maximum 30 napot vesz igénybe, ezt követően határozat születik a kerestetés eredményéről, melyet mind a feladó, mind a címzett kézhez kap. A Magyar Posta a határozat megszületésétől számítva 1-2 héten belül kifizeti a kártérítést, amely a feladási díj legfeljebb tizenötszöröse. A vásárló a határozat megszületését követően választhat, hogy a kártérítés összegét kéri, vagy - amennyiben erre  raktárkészletünk lehetőséget biztosít - a terméket küldjük el újra. Sima levélként történő kézbesítést semmilyen körülmények közt nem vállalunk, ugyanis a feladásnak ily módon nincs nyoma, az esetlegesen eltűnő csomag nem kerestethető.
Garancia:
A termék kézhezvételétől számított 8 napon belül lehetőség van csere, vagy pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen, az eredeti csomagolásban visszaküldi számunkra, a csomagban megírva bankszámla adatait, banki átutalással visszatérítjük a termék vételárát, vagy ajánlott levélben elküldjük a választott csere terméket a csomag kézhezvételét követő 8 munkanapon belül. Utóbbi esetben az újraküldés postaköltsége a vásárlót terheli, és csak annak megfizetését követően adjuk fel a csere terméket. Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy elállás esetén a vevő viseli az áru postázásával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget, azaz kizárólag a termék vételárát térítjük vissza. Az ingyenes kiszállítás kedvezménye nem illeti meg azt, aki a vásárlástól eláll. Ez esetben a szállítási költséggel csökkentett vételárat tudjuk számára visszaküldeni.
Amennyiben a vásárolt termék hibás, a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére. Amennyiben Ön hiánytalanul, az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével együtt címünkre visszaküldi a hibás terméket, ajánlott levélként 8 napon belül elküldjük Önnek a csere terméket és banki átutalással 8 munkanapon belül megtérítjük a visszaszolgáltatás költségeit.   Amennyiben nincs raktáron a termék (azaz nem tudjuk kicserélni), lehetőség van a teljes körű pénz visszafizetési garancia érvényesítésére. Ebben az esetben a pénz visszafizetési garancia a termék vételárán felül a szállítási költségre és a visszaszolgáltatás költségére is vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy ha a hibás terméket lehetőségünk van kicserélni hibátlanra, ám Ön csere helyett a pénz visszafizetését választja, a szállítási költséget és a visszaszolgáltatás költségét nem áll módunkban megtéríteni! A hibás terméket kérjük, a Magyar Postán keresztül, ajánlott levélként szíveskedjék visszaküldeni, mivel a visszaszolgáltatás költségeként kizárólag a Magyar Posta hivatalos díjszabása szerinti ajánlott levél feladási díját tudjuk megtéríteni ! Elsőbbségi, vagy egyéb extra szolgáltatások díját nem áll módunkban megtéríteni!
Értékelési rendszerünk:
A Vatera alapszabálya, hogy kizárólag az eladó által adott értékelés alapján számlázza ki a jutalékot, a vásárló által adott értékelés nem befolyásolja a jutalék kiszámlázását. Ha az eladó pozitív visszajelzést ad a vásárlónak, a jutalék akkor is kiszámlázásra kerül, ha az adásvétel nem jön létre.
A nem fizető vásárlónak negatív visszajelzést adunk, amelyre a Vatera szabályai szerint nem válaszolhat negatív visszajelzéssel. Vis major esetén,   amennyiben a vásárlónak elfogadható indoka van arra, hogy mégse vásárolja meg a leütött terméket, és ezt a tényt a leütést követő 7 napon belül írásban jelzi számunkra, bár a fenti szabályok miatt nem  adhatunk pozitív visszajelzést, de méltányosságból negatív helyett semleges értékelést adunk. Amennyiben az adásvétel a mi hibánkból hiúsul meg (a terméket nem tudjuk szállítani, vagy hibás és nem tudjuk kicserélni),   pozitív visszajelzést adunk annak ellenére, hogy jutalékot kell fizetnünk. Amennyiben viszont az adásvétel rajtunk kívülálló okok miatt (a vásárló visszamondja az adásvételt, vagy a megvásárolt termék kicsi/nagy, nem áll jól stb) nem jön létre., semleges értékelést kell adnunk a vásárlónak, hogy elkerüljük a jutalékfizetést.
Miután a vásárló által adott értékelés nem befolyásolja a jutalék kiszámlázását, a vásárló abban az esetben is adhat pozitív visszajelzést, ha az adásvétel nem jött létre. Arra kérjük kedves vásárlónkat, hogy amennyiben az adásvétel nem a mi hibánkból hiúsul meg (vásárlónk lemondja a rendelést, vagy bármely, rajtunk kívülálló okból kifolyólag visszaküldi a terméket), szíveskedjék  pozitív visszajelzést adni!
Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, kérjük, olvassa át információs oldalunkat, vagy keressen meg bennünket még vásárlás előtt!
Köszönjük szíves figyelmét!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-06-30 09:23
. Arany és ezüst óriás fülékszer MINDEN RAKTÁRON - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése